ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Από το απλό τηλεφώνημα για κάποια διευκρινιστική πληροφορία ή οικονομική προσφορά, έως την εκτέλεση μιας απαιτητικής παραγγελίας, η MEDICARE HELLAS γνωρίζει τον τρόπο να έχει πάντα τον πελάτη της ευχαριστημένο και να σέβεται τις συνεργασίες της.

 

 

ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΤΟΜΕΑΣ

Στη MEDICARE HELLAS λειτουργεί ειδικό τμήμα που κατέχει την τεχνογνωσία και εμπειρία για τη συμμετοχή της εταιρείας στις διαδικασίες προμήθειας του Δημόσιου Τομέα. Αναλαμβάνει την εκπόνηση διαγωνισμών του Δημοσίου, προφορών για εξωσυμβατικά είδη, διαχειρίζεται τις συμβάσεις και έχει την ευθύνη της επικοινωνίας με τα γραφεία προμηθειών του συνόλου των Δημοσίων Νοσοκομείων της χώρας.

 

 

ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ

Αντίστοιχα για την εξυπηρέτηση των πελατών του Ιδιωτικού τομέα, ο ιδιωτικός φορέας,  ή ιδιώτης γιατρός μπορεί να απευθύνεται στο τμήμα προσφορών της MEDICARE HELLAS για την άμεση εξυπηρέτησή του.

Με τη λήψη της παραγγελίας τα αρμόδια τμήματα της εταιρείας συνεργάζονται μεταξύ τους για τη διεκπεραίωσή της ώστε να φθάσει το προϊόν στον τελικό αποδέκτη ικανοποιώντας πλήρως όλες τις απαιτήσεις του πελάτη.

 

Το δυναμικό πωλήσεων της MEDICARE HELLAS είναι το δεξί χέρι του ιατρού.

Βρίσκεται δίπλα του, με συχνές επισκέψεις στο χώρο του, για να τον ενημερώνει, να του παρέχει τεχνικές πληροφορίες, να του προτείνει λύσεις ακόμα και να τον υποστηρίζει κατά τη διάρκεια ενός χειρουργείου.

Στα πλαίσια μίας σχέσης αμοιβαίας εμπιστοσύνης και εκτίμησης ο πωλητής καλείται να επιδείξει στο γιατρό τη λειτουργία και χρήση κάποιου εργαλείου σε ιδιαίτερο περιστατικό ή να οργανώσει μία εμπεριστατωμένη παρουσίαση σε ομάδα ιατρών.

Προτεραιότητα της MEDICARE HELLAS είναι οι επαγγελματίες υγείας να γνωρίζουν σε βάθος τις δυνατότητες και την ορθή χρήση των ιατρικών ειδών που τους προτείνει η εταιρεία. Για το λόγο αυτό οι υπεύθυνοι πωλήσεων εκπαιδεύονται διαρκώς παρακολουθώντας σεμινάρια και workshops στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ώστε να μεταφέρουν τη γνώση και την εμπειρία τους με τον αποτελεσματικότερο τρόπο.

Ο κάθε υπεύθυνος πωλήσεων είναι αρμόδιος για την περιοχή και τους πελάτες ευθύνης του καθώς και για την ανάπτυξη των πωλήσεων της εταιρείας στη συγκεκριμένη περιοχή. Μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με την MEDICARE HELLAS προκειμένου να σας υποδείξουμε τον υπεύθυνο πωλήσεων που θα σας εξυπηρετήσει.