ΔΙΑΝΟΜΗ

Η MEDICARE HELLAS διαθέτει μια αξιόπιστη και ευέλικτη εφοδιαστική αλυσίδα. Το σύστημα διανομής, βάσει του οποίου ανταποκρίνεται στην έγκαιρη διάθεση των ιατρικών προϊόντων και αναλωσίμων, είναι αυστηρά προσαρμοσμένο στις ανάγκες της υγειονομικής περίθαλψης.

 

Η εταιρεία διαθέτει ιδιόκτητα επαγγελματικά φορτηγά και καλύπτει καθημερινά το σύνολο του νόμου Αττικής, αλλά και των γειτονικών νομών. Σημαντικός παράγοντας της ευέλικτης διάθεσης των προϊόντων της αποτελεί το σημείο των κεντρικών γραφείων της εταιρίας, στο Χαλάνδρι, δίπλα από το κέντρο της Αθήνας και την Αττική οδό. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την εύκολη πρόσβαση σε όλες τις σημαντικές οδικές αρτηρίες της Αττικής, τις εθνικές οδούς Λαμίας και Κορίνθου, στον Εθνικό Αερολιμένα «Ελευθέριος Βενιζέλος», καθώς και στα λιμάνια Πειραιά και Ραφήνας, διευκολύνοντας την μεταφορά των προϊόντων με όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς.

 

Το υποκατάστημα της MEDICARE HELLAS στη Θεσσαλονίκη διαθέτει επαρκές απόθεμα ώστε να εξυπηρετούνται άμεσα και έγκαιρα οι κατά τόπους ανάγκες.

ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ;

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ