ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΡΔΙΑΓΓΕΙΑΚΩΝ ΠΑΘΗΣΕΩΝ

ΕΠΕΜΒΑΤΙΚΗ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΙΚΑ

H Cordis, μέλος πλέον της οικογένειας της Cardinal Health, δραστηριοποιείται για πάνω από 50 χρόνια στην ανάπτυξη και παραγωγή ιατρικών προϊόντων για την αντιμετώπιση καρδιαγγειακών και άλλων αγγειακών παθήσεων.

Με βαθιά γνώση της ιατρικής αγοράς και με είδη που εξελίσσονται διαρκώς η Cordis κατέχει πλέον την πρώτη θέση στην προτίμηση των Καρδιολόγων, των επεμβατικών ακτινολόγων και των αγγειοχειρουργών, δίνοντας την ενδεδειγμένη λύση σε πληθώρα περιστατικών.

Η MEDICARE HELLAS ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος των προϊόντων Cordis, Cardinal Health στην Ελλάδα, διαθέτει μία πλήρη γκάμα προϊόντων επεμβατικής καρδιολογίας και ακτινολογίας τόσο για τη διάγνωση όσο και την θεραπεία σε παθήσεις που αφορούν τα στεφανιαία και περιφερικά αγγεία.

Επιπλέον, έχοντας μια ολιστική προσέγγιση στο τμήμα της επεμβατικής καρδιολογίας η εταιρεία συνεργάζεται και με άλλους μεγάλους οίκους της παγκόσμιας αγοράς όπως η εταιρεία Occlutech, προσφέροντας τις καλύτερες λύσεις στη σύγκλιση Μεσοκοιλιακής & Μεσοκολπικής επικοινωνίας καθώς και η εταιρεία Opsens με το FFR και την μοναδική τεχνολογία της οπτικής ίνας προσφέρει περισσότερες δυνατότητες κατά τη διάρκεια μίας μόνο επεμβατικής διαδικασίας PCI.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ;

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΘΕΙΤΕ ΑΜΕΣΑ

(+30) 210 60 80 143 Επικοινωνήστε μαζί μας