ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Οι επιτυχημένες επιχειρηματικές επιλογές της MEDICARE HELLAS είναι αποτέλεσμα βαθιάς γνώσης της αγοράς και της προσεκτικής στοχοθέτησης της εταιρείας. Κάθε προοπτική νέας συνεργασίας μελετάται ενδελεχώς και θα πρέπει να ανταποκρίνεται πρωτίστως στα υψηλά κριτήρια ποιότητας και άριστων προδιαγραφών που έχει θέσει η εταιρεία.

 

Δίνοντας προτεραιότητα σε καινοτόμα προϊόντα που προασπίζουν την υγεία των ασθενών, η εταιρεία στρέφει το ενδιαφέρον της σε αναγνωρισμένους Οίκους της Ελλάδας και του εξωτερικού με κορυφαία και επώνυμα προϊόντα.

 

Οι πελάτες της MEDICARE HELLAS επιβραβεύουν τις επιλογές της εταιρείας με την εμπιστοσύνη και την προτίμηση στα είδη της και γνωρίζουν πλέον ότι κάθε νέα συνεργασία της MEDICARE HELLAS φέρει τη σφραγίδα ενός έγκυρου κατασκευαστή και μιας αξιόπιστης εμπορικής ονομασίας.

 

 

 

 

Johnson & Johnson company

Για περισσότερα από 100 χρόνια, η Johnson & Johnson έχει επικεντρωθεί στην προώθηση τεχνολογιών, προϊόντων και υπηρεσιών για την ενίσχυση της φροντίδας των ασθενών και την μεγαλύτερη ακρίβεια σε κάθε πτυχή της χειρουργικής επέμβασης. Με επίκεντρο την εκπαίδευση, την έρευνα και τα καινοτόμα προϊόντα, προκειμένου να επιτύχουμε καλύτερα αποτελέσματα στις βαριατρικές, θωρακικές, επεμβάσεις εντέρου και γενικές χειρουργικές επεμβάσεις