ΚΑΡΙΕΡΑ ΣΤΗΝ MEDICARE

Το να εργάζεται κανείς στον Όμιλο Medicare σημαίνει ότι αποτελεί μέρος μιας ισχυρής, διεθνούς εταιρείας, με σταθερή ανάπτυξη, η οποία, ωστόσο, διατηρεί τις ίδιες αρχές από την ίδρυσή της, το 1986. Ο σεβασμός στον άνθρωπο, το όραμα συνεχούς εξέλιξης, η ποιότητα στο εργασιακό περιβάλλον και η συνεχής επένδυση στην κατάρτιση και ανάδειξη δεξιοτήτων, έχουν καταστήσει την Medicare, έναν από τους πιο ελκυστικούς εργοδότες στην Ελλάδα.

 

Για το λόγο αυτό, βρισκόμαστε σε συνεχή αναζήτηση εργαζομένων με ισχυρά κίνητρα, διάθεση, επαγγελματισμό και κατάρτιση. Διαχρονικό όραμά μας είναι να διευρύνουμε συνεχώς την οικογένεια των εργαζομένων της Medicare, συμβάλλοντας στην εξέλιξη/καταξίωση κάθε μέλους.

 

Εάν ενδιαφέρεστε να εργαστείτε στην Medicare, παρακαλώ προωθήστε το Βιογραφικό σας Σημείωμα στο εταιρικό μας e-mail: hr@Medicare-hellas.gr και ακολουθήστε μας στο LinkedIn.

 

Η αποστολή του βιογραφικού σας στην βάση δεδομένων της Medicare, δηλώνει ότι αποδέχεστε την Δήλωση Απορρήτου και είστε ενημερωμένοι για την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ: https://www.medicare-hellas.gr/gr/el/privacy-policy/